Friday, April 10, 2009

saye seorang WITCH



halo,

just to share with everybody one of the best Nasi Lemak in Penang. hehe, jgn tkejut. but its called Nasik Lemak Liverpool. i knew bout this wonderfull stall *not exactly a stall la. bwh flat punye kedai* 2 or 3 years ago. flashback sat:credit to Kerol sbb dielah bertanggungjwb kenalkan kedai ni kat aku.hahaha..mase 1st time p sini kitorg ngah plan nk wat surprise birthday illy n lee..uh,miss those times!!!..lame giler tak jmpe illy n zana daaa... ish, dah lame tak p ni. tapi smlm ajak K Zairin p. jalan hentam aje lah since i nearly forgot where's the place. zooooomm~


Liverpool Forever tu~


ayam panas~ best!


heheheh~


macik ni ckp : nnt datang lagi half price! hahaha..*sbb i told her im going to promote the kedai*



nmpak pinggan kami? malu nak amek full pics sbb licin habiss!! hahaha...itu, tv besaw! sempat tgk gol Torres y hebat smlm! uyeah!

so, this sangat-sedap-nasi-lemak-stall is situated in Batu Lanchang. dekat ngan Lam Wah Ee tu. selain nasi lemak, ade lah jugak goreng2 n macam2 lagi lah. but go there n try the nasik lemak OK? nyum2..

p/s: balik terus tido..zZZZzzzz....

4 comments:

ejai said...

amboi2..mcm liv la pulak yg menang.hmm..nak kena cari The Blues nyer tmpt mkn la lps ni..~wajib ada jual Cup Cake~hehehe

spekmataputih said...

**sedang memikirkan kaitan Tajuk dengan Isi Kandungan***

kerol izwan said...

bukan aku ke yang introduce restoran ni? ingat tak malam yang kite nak celebrate besday ili kat gurney? kite makan sini dulu. kan?

beeRamza said...

yes encit kerol, anda y memperkenalkan tmpt ini kpd saya. wait, i put the credit. hehehe...