Tuesday, December 22, 2009

dengki.


aahh! geram! Kerol nye follower dah 202 org. ape la die tulis sampai sume org bace eh? ak tak kire. arini satu ari ak nak jeles ngan die je. hahahaha..tapi blagak, ak suh g ngorat 'hot girl' sorang tu die tanak. die ckp skang die skandal ngan mak datin. ade ke babe mak datin nak sapot ko? tak mampu dorang nak bayar city ko tuh! hahahahahaa. nak ak buh gamba ko kat entry ni tak? takyah kot. ak rase google je Kerol Izwan, sume org akan cakap 'ooohhh..die niii!'...kalah Remy Ishak, Fahrin pon terovershadowed oleh ko. hahahak.

tp y best nye ngan mamat ni. walao kepoh2 die baek ati. eh, tadi aku kutuk skang nak puji lak? hahaha..amek la ko babe, arini ari ko. ak wat spesel entry ni untok ko. hahahahhaha.. tp macam banyak sangat ak nak ckp pasal ko. menarik gak eh ko ni? bile nak wat entry ni baru prasan. *ha ha ha ha*

budak ni brani, dare to challenge fashion. kale ape die tak pnah pakai? pink je kot. ak pon tak brani nak pkai kale striking. die dah try. pastu mulot potpetpotpet marah ak asyek pakai itam. hahaha. ye ye, baik encit. ko mmg kawan sjati. sbb slalu blanje ak, mbebel kat ak, suke flood kan wall fb ak...dan macam2. paling terharu bile ko tulis entry pasal ak kat blog ko. mane ah nak cari kawan cam ko ni eh? eh..ak dah jumpe, so tanak ramai2 dah mcm ko. *penin* whahahahaha..

ak slalu ckp kat org. especially manusia2 y kuriyes amat ttg ak ngan kerol ni. alah, dek kerna ak ngan ko terlalu baek kot babe, sume org ingat kite kapel. tak patut babe. u deserve better ah. ak ni dak kampong. plakon2 ko sbut sume ak tak knal, tp ak hangguk je *wat2 knal* whahahahha. pastu ak dah la slalu tiru nota ko, pkai nota math ko. pergh, malu malu malu. tapi ak tabik ko, budak bijak y down to earth. mmg lah ko out-spoken, tp takpe, jujur kan babe? lazer sket but thats the best part! hahahahha. ha, ak slalu ckp kat org..ko ni umpama Aina bagi ak. sbb ape je leh share. kadang2 cam ko tahu lagi banyak. sbb ko pon suke tanye. kan? best best lah ko ni.

alamak! ak sbenar nak jeles ngan ko, sbb ak rase u live a simple life. mane2 road y ko amek stakat ni tak pnah silap. alhamdulillah. m actually proud of u. camne u lift up ur life. i bet kwn2 ko y lain pon bangge knal ko. one of a kind. sape stuju angkat tangan!!!

dah la. banyak ni ampu ko. hahahha.

last word, ngorat lah wei budak tu! bongokk tul. cun gile tuh! aku sapot ko. jangan risau! ke nak ak wat kan kad bagi die? eeuuuwww, i bet u can do better lah. ye? ye? udah2 la single. kete ko tu kalo naik bdua baru idup. whahahhaha.

3 comments:

zaimas said...

hahaha....
perlu ke nk dengki ngn kerol...
meh sini biar aku "tambahkan" diri aku jd follower mum yum...wawawa...;)
so da jadi follower yg ke-51 la...ok latue dari 50...kakakaka....

beeRamza said...

yeayyy!! tamboh follower! hehip!

zaimas said...

;)