Saturday, January 2, 2010

breath in~


hai, eish, da 2hb kan? cepat sunggoh mase blalu. ak bangun pagi, well smlm was excellent! tak tido, n dgn bjayenye pegi toilet berkali-kali sb sejuk amat+efek nescafe y mengancam...adehh..bangun pagi tadi, kemas2 bilik..alaa, mentang-mentang Aina takde, bilik samedengan kapal karam. sepah sane, sepah sini. haahahhaa. kalo die ade, tak tahan tinger nak dengar jurusan bebelan smbil membalut cik beha dgn baju2 y bersepah. tp best ape org mbebel. teori baru ni: Mbebel maksudnye Sayang. boleh tak?

hum. perot lapar lah plak. padahal dinner smalam dah la pukol 11pm, mkn nasik banyak giler, pastu sbb da lame tak makan kat luar, mmg santap hbs-hbsan..lauk puyuh masak pedas nyamnyam, sayur kangkung belacan, tolor dadar dan melo beng. memang lazat ah. alkisah mkn lmbt sbb pegi shopping barang dapur dgn warga rumah. sronok. ade snap2 pics. kaksheela konon2 malu, tp tgk pic i snapped chantek tros tak jadi marah.lalalallalala~

oh, ni baru brekfes. pukol 1023am. i omputis u, brekfes ngan hanista. ye lah tu..honeystar. tu pon mami y bagi waktu balik kampung aritu. die tahu anak die walopon 22thn tapi masih kanat2 y suke mkn hanista buat mcm makan nasik. hahahahaha. grr..kakyan+cikah duk golek2 lagi. penat la. aktiviti smlm mmg syok hbs. membakar kalori dan duit. adeh. pagi2 pegi mandi kolam. *ye, kat umah kami ni ade kolam masyyuukkk punya* cume takde gelomsor mcm kat sunway tu je. walopon sumenye adalah belagak dan agak2 trapung je tp mmg menguji kekuatam fizikal dan ketahanam perut. hahaha. lepas swimim = tido a.ka pengsan dkat ruang tamu smuanye. hahahaa. lunch pkul 3. masak ape pon best. Sue tido tanak bangun. hahaha. penat oke. penat.

ape lagi dah buat arini eh. sbb asyik flashback menda jadi smlm je.tak best. kite kene look forward, jalan ke depan, bukan toleh2 blakang. betul tak? hehehe. jadi pagi ni dah bfast, ngadap fb dan maen Cafe World. oh, sangat jeles dgn housemates y berchenta. kekasih2 mereka tolong harvestkan Farmville. tak aci! ade org nak tolong jage Cafe saye? lalalallalalalla~ . satu lagi, pagi tadi jengah blog Hanis Zalikha, antara top blogger y berjaye menambat ati blogger2 laen. die ade up to 4k followers ok! uh, sangat envy. dan ak sudah lalai+alpa+addicted. she was so relax and outspoken. vowed not to write anything about love. cool jugak. chantek gile! chantek2 chantek! adoih, patot la blog ak tak laku. kne jadi chantek cam tu dulu eh? but, she's a beauty wif brain. banyak tips2 die bagi thru her blog. chaiyok! girls power oke! =p

eh da lame tak merapu banyak2. sronok nye tulis entry kali. mungkin sbb keje banyak sangat dan ak sgt malas. hai, bile nak buat keje ni cik beha? oh, sekarang oke! herm, on extra note, i love being me. tiap2 tahun wif so many resolutions, tp tahun ni ade 2,3 y tgh berusaha keras dan insyaAllah tercapai.

hey, love. love!



2 comments:

leEya said...

ingin menjadi model?

lawati http://hannahtalent.blogspot.com/2009/12/igin-menjadi-model.html

kalaw u join contest ny..jgn lupe ltak link i k,,tok bgtau dari mana u taw pasal contest ny

ejai said...

uit cik beha 'jengah' ke blog Hanis tu gak ke?..hahaha..ya.ya..Gal Power..

P/S : usaha tangga kejayaan.. :)