Monday, April 5, 2010

penat dan pekak.

awesome wiken!

ade banyak sebab.

1. aku pegi tengok F1. wkakaka. apekah, nak tunggu sampai 56 lap memang 2 kali tesengguk. oh oh oh. tapi best best! tlinge dah macam pekak sket. smlm tdo pon macam bunyik kete kat tinge. adoih.

2. jumpe budak2 kecik chomei2 kat bangi. kejap je, tapi kak long bjaye habiskan betri ipod cik a. chait, kamu ni sayang cik a ke sayang game tuh? takpe takpe. kak yong tido tanak bangun. padan muke cik a balik tak sempat jumpe pagi tuh. huh! aimi ngotnget, jangan majuk2 dah. nnt cik a pegi bangi lame2 oke?

3. jumpe kerol senget dan sengal. hahaha. gile lame tak jumpe, skali makin kurus jek. apekah, nita and yana tak membahagiakan ko ke babe? whhahahaa. ayat tak bleh blah. time kaseh kerane membuatkan ak melabur kat tokey beg y konon2 local made tuh. grrr~

4. syukur tak terhingga sbb dapat peluang kenal orang2 yang tak penah kenal nih. aiyo. sbenanye daku = pemalu. *oh, sile setuju!* hahahhaa. thanks alom dan adik2. the femli's and sumo2 lah. kuuuulllllllllnessss~!

p/s: gua tanak g dah tengok F1. cukoplah skali pengalaman. nak tengok kat tv je lah. oh oh oh. =D

5 comments:

ejai said...

hampehdu...mai kl x habaq mai pun. :(..siap p laayan F1 tu..

lyana ruzlan said...

hahah.....kami sudah cube membahagiakan kerol...mungkin ko lebih layak:)
hahahaha

Anonymous said...

F1 amat best.

beeRamza said...

ejai: hahhaa..pegi kejap sangat. sabtu tengah hari from penang, lepas f1 ahad tuh terus chow. hahaha..

yana: errk! ak rase die put on diet lah. nampak cam kurus sangat.

anon: ye ye. amat best juwe!

ejai said...

hahaha, yg penting..teruskan menyokong, Barclays Premier League.hehehe.Blues march on..