Monday, January 18, 2010

chenta pandang pertama.

haah!

tadi berblogwalking di pagi hari. saje cuci2 mate kan. pastu come across this site http://ladiesbagonline.blogspot.com/ uhhhh! deym! scroll2 jumpe satu beg yang memang tangkap leleh ahh!! apekah, ak mmg suke sling bag. sbb simple n cheeky. kiut dan simple. *2 kali ulang simple, mmg tak bleh blah la ko beha* yes. simple n nice *note: dah 3 kali ckp simple* memang! hahahaa.. grr~ tp, Coach kot. tak mampu kot. bile duit nak jatoh dari langit ni? uhhh...

jom tengok. tengok je oke! sape beli beg ni ak rompak die on the spot. hahahahhaa

ok ok ak tau tamak sbb upload sampai 3 kaler. tp kalo 3-3 depan mate skang, for sure tak tahu nak pilih y mane gak. hahahahaa.

p/s: tibe2 nak beg baru sbb beg sling y pakai skang dah mcm kne pnyakit kulit mengelupas2..uh, akan ku pakai kamu smpi ke hayat terakhir~ hhahahaa...

6 comments:

Anonymous said...

ujum buley bli slalus..nyamnyam

beeRamza said...

comei ko??

Anonymous said...

material...

Anonymous said...

comey..

beeRamza said...

weehuuu~

akufiqir said...

cikBee...tolong order kan 7...nak buat car boot sale ujung bulan nih..nak juai murah...semua ni ado kat rantau panjang kan?? takpun belikan kat pengkalan kubuq..hehe...end of the month nak ajak CikBee gi Ferengghi ler..nak ajak g beli DVD pirate ngn bag pirate..hikhkihk..